Is elke lampenkap exact hetzelfde?

Created with Sketch.

Op elke productpagina staan de productspecificaties omschreven. Onze producten worden allemaal met de hand gemaakt en zijn dus stuk voor stuk identiek. Afhankelijk van het materiaal waarvan de lampenkappen gemaakt zijn kunnen de lampenkappen onderling qua kleur enigszins verschillen door de aard van de materialen.

Op maat gemaakte verlichting

Created with Sketch.

Speciale wensen met betrekking tot een vorm, maat, kleur of materiaal? Wij kunnen in een handomdraai een (serie) op gemaakt gemaakte hanglamp voor u ontwerpen en produceren. Laat ons via het contactformulier weten wat uw wensen zijn, u ontvangt een vrijblijvende offerte van ons. 

Verzending

Created with Sketch.

Verzending binnen Nederland is altijd gratis en gebeurt binnen 24-48 uur. Meer informatie over verzending.

Retourzendingen

Created with Sketch.

Mocht het product niet naar wens zijn dan kan je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Nadat je het product naar ons terug gestuurd hebt, zullen wij het oorspronkelijke aankoopbedrag terugstorten. Producten die teruggezonden worden moeten compleet en onbeschadigd zijn en de originele verpakking zitten om beschadigingen te voorkomen. Mocht het product beschadigen door een verkeerde verpakking is het risico voor de verzender. 

De kosten (tenzij anders vermeld of overeengekomen) zijn voor de consument.

Garantie

Created with Sketch.

Wij besteden veel tijd en aandacht aan elk product die wij produceren. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden stuur ons dan een berichtje, dan zoeken we een gepaste oplossing. Standaard zit op alle producten 1 jaar fabrieksgarantie. Sommige materialen waar wij mee werken (zoals karton) zijn gevoelig voor beschadigingen. Wij zijn uitsluitend aansprakelijk voor beschadigingen indien deze  ontstaan zijn tijdens de productie of transport.